maanantai 15. lokakuuta 2012

Vaalipaneeli 3.10. sosiaali- ja terveyspalveluista

Vihdoin kaikkien ongelmien jälkeen tämä on tässä. Aamupostin tekstiviestipalstan mukaan minun olisi omaa parastani ajatellen jätettävä tämä julkaisematta. Julkaisin kuitenkin. Viivytyksiä on tullut, joista iso osa sensuurin kannattajien takia, mutta myös teknisten ongemien johdosta. Itse videon lataaminen tänne kävi yllättävän hankalaksi (editoitu versio oli jo perjantaina hallussani), mutta kaikki aikanaan.

Paneeli oli toinen osa Aamupostin ja Hyvinkään Opiston järjestämää kolmiosaista paneelisarjaa, jonka viimeinen osa saadaan toivottavasti julkaistua lähipäivinä. Kolmas osa julkaistaan lähes editoimattomana (ainakin mitä tulee itse panelisteihin), sillä nyt ymmärssimme olla tarjoamatta mahdollisuutta omien mielipiteidensä peittelyyn.

Itse paneelista on sanottava, että sensurointi poisti sieltä suurimmat törkeydet (ei ihme että he sitä vaativat), mutta joistakin vielä saa vihiä keskustelun kulusta. Huomionarvoinen tosiseikka on, että keskustelussa sivujuonteena esille noussut Hyvinkäälisä (alle 2v. lapsen kotihoidosta) on tällä hetkellä niiden ulottumattomissa, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat, eli opiskelijoiden ja työttömien, mm. tähän on saatava pikainen korjaus. Se kuitenkin muutamien muiden asioiden ohella kuuluisi aihepiirinsä puolesta paneelin sarjan kolmanteen osaan.




Kiitokset tämän mahdollistamisesta kuuluvat kuvaajalle/editoijalle ja piirisihteerille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti